Despre mine

Am descoperit nutriția întâmplător, când căutam să aprofundez mai multe informații despre cum să am eu un stil de viață sănătos. M-am îndrăgostit iremediabil. Pe zi ce trece îmi doream să învăț tot mai mult, am renunțat la jobul în Finanțe – Bănci pe care îl aveam și am început cursuri de tehnician nutriționist. Am început să învăț oamenii să mănânce corect, pentru că descoperisem că asta mă facea să mă simt cu adevărat împlinită.

Am experimentat pe propria piele ce înseamnă să te lupți cu kilogramele în plus.

Am experimentat pe propria piele ce înseamnă să te lupți cu surplusul de kilograme, când la doar 12 ani ajunsesem să cântăresc 66 de kilograme. Am aflat cum este să ți se spună în mod repetat să slăbești și cum asta îți poate afecta capacitatea de a găsi adevărata sănătate și fericire. Dar am aflat și că merit mai mult. Așa cum meriți și tu.

Lucrez cu tine pentru a crea un plan de nutriție personalizat și obiceiuri sănătoase

Pentru asta sunt aici. Îmi doresc să te sprijin să-ți îmbunătățești aspectul fizic și starea de sănătate, să atingi obiectivul dorit, dar mai ales să-l menții. Împreună vom introduce schimbări benefice în stilul tău de viață. Facem totul treptat, simplu și într-un ritm confortabil pentru tine.

Am ajutat sute de oameni să-și construiască obiceiuri alimentare sănătoase și durabile

Am ajutat până acum sute de oameni copleșiți de o cantitate prea mare de informații sau descurajați de diete stricte. Înainte de toate, e important să înțelegi că fiecare dintre noi are parte de o călătorie diferită, iar nutriția nu arată exact la fel pentru două persoane. De aceea, pentru a construi obiceiuri alimentare sănătoase și durabile, ai nevoie de o abordare personalizată și adaptată stilului și preocupărilor tale.

Lucrez cu oameni care sunt gata să:

Trateze obezitatea

Scadă în greutate 3-5-10 kg până la 30 kg, indiferent de categoria de vârstă

Aibă o alimentație potrivită în bolile cardiovasculare, renale, digestive și de metabolism

Aibă o alimentație optimă în sarcină și alăptare

Se recupereze rapid după sarcină și alăptare

Crească masa musculară

Trateze constipația

Amelioreze celulita

Mănâncă. Fă mișcare. Trăiește frumos.

Certificat de Absolvire profesionala – tehnician nutritionist

NLP Practitioner ianlp

Raluca Mocanu Coach in Nutritie
ribbon