Rezultate

Oameni reali. Rezultate reale.

Colaborez cu clienții pentru a-i ajuta să înțeleagă mai bine cum pot obține cele mai bune rezultate, în timp ce se bucură în continuare de lucrurile pe care le iubesc. Fără diete restrictive, fără alimente „rele”, fără modele de dietă „unice”; doar o abordare bazată pe știință, care vă permite să duceți o viață socială echilibrată, obținând în același timp rezultate uimitoare. Discut săptămânal cu clienții mei pentru a mă asigura că planurile lor rămân relevante, eficiente și sunt încă pe drumul cel bun către obiectivele lor; indiferent dacă este vorba de pierderea în greutate, creșterea musculară, creșterea în greutate pentru o competiție sportivă sau doar preluarea controlului asupra nutriției lor.

Sute de clienți mulțumiți

Am ajutat până acum sute de oameni copleșiți de o cantitate prea mare de informații sau descurajați de diete stricte. Înainte de toate, e important să înțelegi că fiecare dintre noi are parte de o călătorie diferită, iar nutriția nu arată exact la fel pentru două persoane. De aceea, pentru a construi obiceiuri alimentare sănătoase și durabile, ai nevoie de o abordare personalizată și adaptată stilului și preocupărilor tale.

Obiective realiste. Obiceiuri sănătoase.

Prioritatea mea este să te îndrum în alegerea unor obiective realiste. Te voi ajuta să regăsești bucuria de a mânca ceea ce îți place în timp ce obții rezultatele pe care ți le dorești. Dincolo de o formă fizică de invidiat, vei învăța să îți creezi, treptat, un stil de viață sănătos, în care alimentația, mișcarea și odihna sunt la egalitate.

Raluca Mocanu Coach in Nutritie
ribbon