Servicii

Dietă echilibrată și exerciții

Este important să ne hrănim corect pentru a avea energie și o stare de bine, dar mai ales pentru a evita o serie de boli grave. Am pregătit pentru tine programe de nutriție personalizată, coaching alimentar dar și planuri alimentare asociate anumitor evenimente din viață. Așa că, indiferent care ar fi preferințele, activitățile sau afecțiunile tale, împreună vom putea găsi o soluție potrivită, care să te ajute să obții rezultatele dorite și să le menții pe termen lung.

CU CE TE POT AJUTA?

Nu este niciodată prea devreme sau prea târziu pentru a începe să faci schimbări benefice în viața ta. Adoptă un stil de viață sănătos, bazat pe mișcare și o alimentație corespunzătoare. Începe chiar astăzi!

NUTRIȚIE PERSONALIZATĂ

 • pentru copii
 • pentru vârstnici
 • pentru persoanele cu boli cardiovasculare, renale, digestive și de metabolism
 • pentru sportivii de toate vârstele
 • pentru tratarea constipației
 • pentru ameliorarea celulitei

COACHING ALIMENTAR

 • pentru întreaga familie
 • pentru perioada alăptării
 • pentru pierderea în greutate pe perioada alăptării
 • pentru intoleranțe, alergii și echilibru alimentar

PlANURI ALIMENTARE

 • pentru pierderea în greutate
 • pentru revenirea după naștere
 • pentru menținere/slăbire în perioada postului
 • pentru detox

Construirea unei diete pentru TINE și obiectivele tale

Schimbarea obiceiurilor alimentare nu trebuie să fie o pedeapsă pentru corpul tău, ci o alegere care să se întâmple treptat, astfel încât să-ți ofere confort fizic și mental. Eu te voi ghida în alegerea unor obiective potrivite, realiste și realizabile, iar în funcție de acestea îți voi alcătui un plan alimentar personalizat, conform nevoilor tale. De asemenea, vom anticipa împreună posibilele obstacole care ar putea să apară în calea îndeplinirii obiectivelor tale, astfel încât tu să deții controlul asupra propriei diete.

Pierderea în greutate este mai mult decât a mânca corect

Întotdeauna îți voi recomanda să susții planul alimentar prin exerciții fizice și odihnă suficientă. Pentru că dincolo de a obține o transformare uluitoare, mai important este să reușești să menții rezultatele și să nu anulezi în câteva luni toate eforturile pe care le-ai depus. Mai mult decât un plan alimentar, vom încerca să construim împreună un comportament bazat pe moderație, atât în alimentație, cât și în întregul tău stil de viață.

Gasirea unui echilibru este important pentru mentinerea rezultatelor

Știu cât de greu să-ți dai seama pe cont propriu când e „prea mult” și când e „prea puțin” în alimentație. Tocmai de aceea sunt aici pentru tine. Te voi învăța cum să îți creezi și să păstrezi un stil de viață sănătos, în care excesele nu sunt o opțiune, iar corpul tău primește necesarul de nutrienți. Îți voi oferi resursele și sfaturile necesare care să te ajute să-ți păstrezi motivația chiar și după ce ai ajuns la rezultatele dorite și să te țină departe de obiceiurile alimentare dăunătoare.

Dar cum rămâne după?

Cum să-ti menți rezultatele

PREGĂTIRE PENTRU VIAȚA DE DUPĂ COACHING

Încă din timpul programului de nutriție, vei învăța să faci schimbări treptate, să ai răbdare cu tine și cu modul în care corpul tău reacționează la noua dietă, dar mai ales să nu renunți dacă rezultatele nu apar într-un timp scurt. Te voi ajuta să nu îți pierzi motivația și să sărbătorești fiecare reușită în parte. Urmând pas cu pas planul alimentar personalizat vei observa evoluția, iar după finalizarea sesiunilor de coaching te voi susține să îți menții eforturile și obiceiurile sănătoase nou create.

CUM TE MENȚII?

Adevărata muncă abia acum începe. Dacă credeai că ce a fost greu a trecut, află că acum ai responsabilitatea de a păstra rezultatele pe care le-am obținut împreună. Eu îți voi oferi în continuare acces la rețetele și sfaturile mele de nutriție, pentru ca tu să ai parte de inspirație și motivație continuă, însă restul depinde de tine. Odată ce cunoști aportul caloric al alimentelor și cum să obții nutrienții de care organismul tău are nevoie, e datoria ta să îți diversifici dieta și meniul zilnic pe cont propriu, astfel încât să te bucuri de fiecare masă și să te menții mereu în formă.

Totul este personalizat

Nu există o dieta pentru toată lumea

Care este cel mai bun regim alimentar? Nu există o dietă care să funcționeze pentru toată lumea. Fiecare organism este unic și vine cu diferențe în codul genetic, structura etc. Am clienți care se descurcă cel mai bine cu o dietă săracă în carbohidrați și alții care obțin rezultate mai bune în urma unui plan nutritiv vegetarian care include o cantitate mai mare de carbohidrați. Planul alimentar va fi creat în funcție de preferințele sau intoleranțele tale, în funcție de vârstă, de gen, dar și de activitățile pe care le ai în general. Pot să-ți spun însă că cea mai bună dietă pentru tine este cea pe care o ții pe termen lung, un plan de alimentație sănătoasă care să se potrivească stilului tău de viață și să fie ușor de urmat pentru tine.

Raluca Mocanu Coach in Nutritie
ribbon