Phone Email

Dietă echilibrată și exerciții

Servicii

Este important să ne hrănim corect pentru a avea energie și o stare de bine, dar mai ales pentru a evita o serie de boli grave. Am pregătit pentru tine programe de nutriție personalizată, coaching alimentar dar și planuri alimentare asociate anumitor evenimente din viață. Așa că, indiferent care ar fi preferințele, activitățile sau afecțiunile tale, împreună vom putea găsi o soluție potrivită, care să te ajute să obții rezultatele dorite și să le menții pe termen lung.

Cum pot sa te ajut?

Vrei o programare sau detalii legate de serviciile mele? Contactează-mă acum!

Sună-mă acum
+40 723. 223. 104
Ani de experiență

Am experimentat pe propria piele ce înseamnă să te lupți cu kilogramele în plus.

Am experimentat pe propria piele ce înseamnă să te lupți cu surplusul de kilograme, când la doar 12 ani ajunsesem să cântăresc 66 de kilograme. Am aflat cum este să ți se spună în mod repetat să slăbești și cum asta îți poate afecta capacitatea de a găsi adevărata sănătate și fericire. Dar am aflat și că merit mai mult. Așa cum meriți și tu.

“Lucrez cu Raluca de aproape 2 luni și apreciez deschiderea, sinceritatea și recomandările ei. Pe lângă slăbit, lucrul împreună îmi aduce beneficii în plus, precum diversificarea meniului, organizarea meselor, atenția la ce mănânc, dar și mai multă disciplină .”
Diana Răducanu
Lucrăm Împreună

Lucrez cu tine pentru a crea un plan de nutriție personalizat și obiceiuri sănătoase

Pentru asta sunt aici. Îmi doresc să te sprijin să-ți îmbunătățești aspectul fizic și starea de sănătate, să atingi obiectivul dorit, dar mai ales să-l menții. Împreună vom introduce schimbări benefice în stilul tău de viață. Facem totul treptat, simplu și într-un ritm confortabil pentru tine.

plan alimentar personalizat

CU CE TE POT AJUTA?

Nu este niciodată prea devreme sau prea târziu pentru a începe să faci schimbări benefice în viața ta. Adoptă un stil de viață sănătos, bazat pe mișcare și o alimentație corespunzătoare. Începe chiar astăzi!


 • pentru întreaga familie
 • pentru perioada alăptării
 • pentru pierderea în greutate pe perioada alăptării
 • pentru intoleranțe, alergii și echilibru alimentar

 • Pentru copii
 • pentru vârstnici
 • pentru persoanele cu boli cardiovasculare, renale, digestive și de metabolism
 • pentru sportivii de toate vârstele
 • pentru tratarea constipației
 • pentru ameliorarea celulitei

 • pentru pierderea în greutate
 • pentru revenirea după naștere
 • pentru menținere/slăbire în perioada postului
 • pentru detox

Construirea unei diete pentru TINE și obiectivele tale

Schimbarea obiceiurilor alimentare nu trebuie să fie o pedeapsă pentru corpul tău, ci o alegere care să se întâmple treptat, astfel încât să-ți ofere confort fizic și mental. Eu te voi ghida în alegerea unor obiective potrivite, realiste și realizabile, iar în funcție de acestea îți voi alcătui un plan alimentar personalizat, conform nevoilor tale. De asemenea, vom anticipa împreună posibilele obstacole care ar putea să apară în calea îndeplinirii obiectivelor tale, astfel încât tu să deții controlul asupra propriei diete.

Construirea unei diete

Pierderea în greutate este mai mult decât a mânca corect

Întotdeauna îți voi recomanda să susții planul alimentar prin exerciții fizice și odihnă suficientă. Pentru că dincolo de a obține o transformare uluitoare, mai important este să reușești să menții rezultatele și să nu anulezi în câteva luni toate eforturile pe care le-ai depus. Mai mult decât un plan alimentar, vom încerca să construim împreună un comportament bazat pe moderație, atât în alimentație, cât și în întregul tău stil de viață.

Gasirea unui echilibru este important pentru mentinerea rezultatelor

Știu cât de greu să-ți dai seama pe cont propriu când e „prea mult” și când e „prea puțin” în alimentație. Tocmai de aceea sunt aici pentru tine. Te voi învăța cum să îți creezi și să păstrezi un stil de viață sănătos, în care excesele nu sunt o opțiune, iar corpul tău primește necesarul de nutrienți. Îți voi oferi resursele și sfaturile necesare care să te ajute să-ți păstrezi motivația chiar și după ce ai ajuns la rezultatele dorite și să te țină departe de obiceiurile alimentare dăunătoare.

Totul este personalizat

Nu există o dieta pentru toată lumea.

Care este cel mai bun regim alimentar? Nu există o dietă care să funcționeze pentru toată lumea. Fiecare organism este unic și vine cu diferențe în codul genetic, structura etc. Am clienți care se descurcă cel mai bine cu o dietă săracă în carbohidrați și alții care obțin rezultate mai bune în urma unui plan nutritiv vegetarian care include o cantitate mai mare de carbohidrați. Planul alimentar va fi creat în funcție de preferințele sau intoleranțele tale, în funcție de vârstă, de gen, dar și de activitățile pe care le ai în general. Pot să-ți spun însă că cea mai bună dietă pentru tine este cea pe care o ții pe termen lung, un plan de alimentație sănătoasă care să se potrivească stilului tău de viață și să fie ușor de urmat pentru tine.

plan alimentar personalizat

Am ajutat sute de oameni să-și construiască obiceiuri alimentare sănătoase și durabile

Am ajutat până acum sute de oameni copleșiți de o cantitate prea mare de informații sau descurajați de diete stricte. Înainte de toate, e important să înțelegi că fiecare dintre noi are parte de o călătorie diferită, iar nutriția nu arată exact la fel pentru două persoane. De aceea, pentru a construi obiceiuri alimentare sănătoase și durabile, ai nevoie de o abordare personalizată și adaptată stilului și preocupărilor tale.

Rezultate program nutritie 12Rezultate program nutritie 11
Rezultate program nutritie 14Rezultate program nutritie 15
Rezultate program nutritie 08Rezultate program nutritie 07